Food & Fire med Niklas Ekstedt
- Dokumentar
- 2019
- Episode 1
- Sesong 1
- 52 min
- 12+
- Sesong 1
- Episode 1: Texas
Niklas drar til Texas på jakt etter røttene til amerikansk BBQ. Hva er egentlig Texas BBQ, og får man grille hva som helst?
Om serien: Niklas Ekstedt har lenge elsket å lage mat over åpen ild. Nå besøker han seks forskjellige kulturer for å oppleve hva de tilbereder over flammene, og hva som ligger bak tradisjonene.
Texas
Episode 1
52 minNiklas drar til Texas på jakt etter røttene til amerikansk BBQ. Hva er egentlig Texas BBQ, og får man grille hva som helst?
Niklas drar til Texas på jakt etter røttene til amerikansk BBQ. Hva er egentlig Texas BBQ, og får man grille hva som helst?
Peru
Episode 4
52 minPeru har en av verdens mest interessante matkulturer, og Niklas får lov til å grave ned et måltid, grille i leire og smake på marsvin.
Peru har en av verdens mest interessante matkulturer, og Niklas får lov til å grave ned et måltid, grille i leire og smake på marsvin.
Finland
Episode 5
50 minNiklas må stålsette seg når han besøker nabolandet i øst, Finland. Her oppdager han et stort spekter av fantastiske råvarer og får en nyvunnet kjærlighet for lokalt produsert mat.
Niklas må stålsette seg når han besøker nabolandet i øst, Finland. Her oppdager han et stort spekter av fantastiske råvarer og får en nyvunnet kjærlighet for lokalt produsert mat.
Sesongavslutning - Italia
Episode 6
47 minNiklas besøker pizzaens hjemby, Napoli, som viser seg å ha så mye mer å tilby enn bare pizza. Spørsmålet er om det finnes noen grense for hva man kan lage i en pizzaovn?
Niklas besøker pizzaens hjemby, Napoli, som viser seg å ha så mye mer å tilby enn bare pizza. Spørsmålet er om det finnes noen grense for hva man kan lage i en pizzaovn?