Bakemesterskapet UK
- Matlaging
- 2020
- Sesong 11
- 8.6
Om serien: Tolv amatørbakere er på jakt etter å bli kåret til Storbritannias beste baker. I løpet av ti uker vil deltakerne bli bedømt på deres ferdigheter til å lage kaker, brød, bakverk og desserter av alle slag.
Kommende episode
Sesong 10, Episode 7
Cake Week
Episode 1
1 t 25 minTilgjengelig til 1 jan 2025Kaker står i fokus i sesongens premiereprogram. Først skal deltakerne gjøre en tolkning av den klassiske Battenburg-kaken. Deretter gjelder det å vise kreativitet når de skal lage en kake som hyller heltene deres.
Kaker står i fokus i sesongens premiereprogram. Først skal deltakerne gjøre en tolkning av den klassiske Battenburg-kaken. Deretter gjelder det å vise kreativitet når de skal lage en kake som hyller heltene deres.
Biscuit Week
Episode 2
1 t 25 minTilgjengelig til 2 jan 2025Den britiske klassikeren biscuits står på programmet. Aller først må deltakerne lage en sofistikert kombinasjon av de engelske kjeksene med nøtter og sjokolade.
Den britiske klassikeren biscuits står på programmet. Aller først må deltakerne lage en sofistikert kombinasjon av de engelske kjeksene med nøtter og sjokolade.
Bread Week
Episode 3
1 t 20 minTilgjengelig til 3 jan 2025Amatørbakerne skal i tre ulike konkurranser lage det beste brødet. Et av dem skal hylle det britiske helsevesenet, og et annet skal være spektakulært dekorert.
Amatørbakerne skal i tre ulike konkurranser lage det beste brødet. Et av dem skal hylle det britiske helsevesenet, og et annet skal være spektakulært dekorert.
Chocolate Week
Episode 4
1 t 20 minTilgjengelig til 6 jan 2025Det er klart for å hylle sjokoladen. Først skal hobbybakerne lage en sjokoladekake i langpanne. Deretter følger et teknisk bakverk der de skal briljere med hvit sjokolade og nøtter.
Det er klart for å hylle sjokoladen. Først skal hobbybakerne lage en sjokoladekake i langpanne. Deretter følger et teknisk bakverk der de skal briljere med hvit sjokolade og nøtter.
Pastry Week
Episode 5
1 t 10 minTilgjengelig til 7 jan 2025Deltakerne går inn i sin femte uke, og første oppgave er å lage en tolkning av en klassisk engelsk pai. Deretter står Prues tekniske utfordring for tur, før konkurransen avsluttes med en kake.
Deltakerne går inn i sin femte uke, og første oppgave er å lage en tolkning av en klassisk engelsk pai. Deretter står Prues tekniske utfordring for tur, før konkurransen avsluttes med en kake.
Japanese Week
Episode 6
1 t 10 minTilgjengelig til 1 jan 2025Dagens tema er japanske bakverk og første oppgave er steam buns. Det er også duket for en konkurranse inspirert av Kawai, et begrep som betyr japansk kjærlighet til alt som er søtt og godt.
Dagens tema er japanske bakverk og første oppgave er steam buns. Det er også duket for en konkurranse inspirert av Kawai, et begrep som betyr japansk kjærlighet til alt som er søtt og godt.
1980s Week
Episode 7
1 t 10 minTilgjengelig til 2 jan 2025Deltakerne skal lage bakverk inspirert av det fargerike 80-tallet. Første oppgave er å lage quiche, og deretter er det kart for produksjon av klassisk godteri. Til sist står iskaker på programmet.
Deltakerne skal lage bakverk inspirert av det fargerike 80-tallet. Første oppgave er å lage quiche, og deretter er det kart for produksjon av klassisk godteri. Til sist står iskaker på programmet.
Dessert Week
Episode 8
1 t 15 minTilgjengelig til 3 jan 2025Det er dessertuke. Signaturoppgaven er en miniversjon av den klassiske ostekaken. Den tekniske oppskriften er to 'Sussex-pund'-puddinger, og utstillingsstykket er en 'gelékunst'-pai.
Det er dessertuke. Signaturoppgaven er en miniversjon av den klassiske ostekaken. Den tekniske oppskriften er to 'Sussex-pund'-puddinger, og utstillingsstykket er en 'gelékunst'-pai.
Semi-Final: Patisserie Week
Episode 9
1 t 10 minTilgjengelig til 10 jan 2025Signaturrunden inneholder massevis av alkohol, mens i den tekniske utfordringen skal bakerne lage horn. Til slutt må de være så nøyaktige de bare kan når de skal lage en kake som utelukkende består av flere mindre kaker.
Signaturrunden inneholder massevis av alkohol, mens i den tekniske utfordringen skal bakerne lage horn. Til slutt må de være så nøyaktige de bare kan når de skal lage en kake som utelukkende består av flere mindre kaker.